Prekių nėra
Nauja prekė
SynPro Whey - tai greito pasisavinimo proteinas, pasižymintis aukšta baltymų kokybe. SynPro sukurtas iš išrūgų izoliato ir išrūgų koncentrato. Proteino sudėtis praturtinta BCAA amino rūgštimis ir glutaminu. Tai puikus variantas, norint greitai kūną aprūpinti baltymais ir gauti aukštos biologinės vertės baltymų.
Maisto papildas milteliais su saldikliais SynPro Whey
SynPro Whey padeda vystytis liesai raumenų masei. Skatina raumens audinio atsistatymą po fizinio krūvio. Efektyviausia vartoti ryte ir iš karto po treniruotės. Puikaus skonio, greitai ištirpsta, lengvai įsisavinamas.
Vartojimas: 30 gramų produkto (1 samtelis) sumaišyti su 200 ml pieno ar vandens. Galima vartoti kelis kokteilius per dieną priklausomai nuo kūno masės ir jei yra baltymų poreikis. Sudėtis:
| 100 g | 30 g (porcija) | - |
Energija | 391 kcal / 1661 kJ | 117 kcal / 498 kJ | - |
Baltymai | 80,0 g | 24,0 g | - |
Angliavandeniai | 6,7 g | 2,0 g | - |
Iš jų cukrus | .. g | .. g |
|
Riebalai | 4,65 g | 1,4 g | - |
Iš jų sotieji | .. g | .. g |
|
Druska | 0,53 g | 0,16 g |
|
Amino rūgštys | 100 g | Amino rūgštys | 100 g |
Alaninas | 3833mg | Lizinas | 7550mg |
Argininas | 1610mg | Metioninas | 1686mg |
Asparto rūgštis | 8432mg | Fenilaninas | 2300mg |
Cisteinas | 1686mg | Prolinas | 4216mg |
Glutamo rūgštis | 17028mg | Serinas | 3526mg |
Glisinas | 1073mg | Treoninas | 5136mg |
Histidinas | 1303mg | Triptofanas | 1073mg |
Izoliaucinas (BCAA) | 4906mg | Tyrozinas | 1993mg |
Leucinas (BCAA) | 8126mg | Valinas (BCAA) | 4523mg |
Vartojimo porcija: 30 g, pakuotė – 900 g ; 2,04 kg
Sudedamosios dalys: išrūgų baltymų koncentratas (pieno produktas, soja), išrūgų baltymų izoliatas (pieno produktas, soja), kvapiosios medžiagos (braškė), tirštinimo medžiagos: (guaro guma, ksantano guma), saldikliai: (cukralozė, k-acesulfamas), maltodekstrinas, dekstrozė, mononatrio fosfatas, natrio chloridas. Galimi elergenai: sudėtyje nėra jokių riešutų ingredientų, bet gali būti žemės riešutų ir įvairių rūšių riešutų, kiaušinių ir sėklų pėdsakų. Sudėtyje yra: pieno baltymai, laktozė, soja. Galiojimo laikas, partijos numeris, gamintojas – žiūrėti ant gaminio pakuotės. Tinkamumo laikui pasibaigus produkto vartoti negalima. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje, sandariai uždarytą, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Prieš vartojant pasikonsultuoti su sporto gydytoju ar treneriu. Papildas negali būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.
Ultra Whey Protein 90 XP - tai išrūgų baltymo izoliatas (WPI), gautas per spiacialų gamybos metodą „palaipsniško atvėsinimo“ arba „įtin šaltas filtravimo metodas“. Šis metodas išlaiko natūralią baltymų struktūrą. Nedenatūruotas (= žalias) WPI (Beta laktoglobulinas, Alfa-Lactalbuminas, gyvulinės kilmės baltymų serumai, Imunoglobulinas G, Laktoferinas ir glikomakropeptidai).
Šis specialus filtravimo metodas WPI leidžia išgauti:
- Imunoglobulino IgG, IgM ir IgA frakcijų didžiausią skaičių.
- Labai koncentruotą baltymą su didžiausia biologine verte.
- Daug augimo faktorių, pvz. IGF-1.
- Sudėtyje gausu glutamino peptidų.
Išrūgų baltymų koncentratas (WPC) - tai WPCis, gautas taikant žemos temperatūros ultra filtracijos metodą. Šis metodas apsaugo baltymo struktūrą nuo karščio. Sudėtyje daug peptidinių darinių gausu trumpų ir ilgų grandinės amino rūgščių.
5g BCAA ir 5g glutamino porcijoje
Visi šio produkto ingredientai yra sertifikuoti.
Galimi elergenai: sudėtyje nėra jokių riešutų ingredientų, bet gali būti žemės riešutų ir įvairių rūšių riešutų ir sėklų pėdsakų. Gamintojas: Sports Nutrition Belgium BVBA - Industrieweg 122 A3 - 9032 Gent – België. Galiojimo laikas, partijos numeris, gamintojas – žiūrėti ant gaminio pakuotės. Tinkamumo laikui pasibaigus produkto vartoti negalima. Saugoti nuo tiesioginių saulės spindulių ir drėgmės. Laikyti vėsioje, sausoje, sandariai uždarytą, vaikams nepasiekiamoje vietoje. Prieš vartojant pasikonsultuoti su sporto gydytoju ar treneriu. Papildas negali būti vartojamas kaip maisto pakaitalas.
![]() | PRISTATYMAS UNIPAK KURJERIAIS - Prekės pristatomos per 1-3 d.d Lietuvoje. |